Støbning af EPS Beton

Opnå alle fordelene med EPS beton, når vi lægger dit nye gulv

Støbning af EPS Beton

EPS Beton har mange fordele

Ekspanderet PolyStyren (EPS) er en type af beton, som har en høj slidstyrke, og på samme tid har en særdeles lydisolerende effekt. EPS Beton er i nyere tid ofte anvendt i etagebygninger, hvor man ønsker at skabe mere lydisolerende effekt mellem, eksempelvis, de forskellige lejemål.

Derudover er EPS Beton også et godt valg til eksempelvis isolering af rørinstallationer, så disse opnår fuld funktionsdygtighed. EPS-Beton er de seneste år begyndt at tage meget i popularitet, grundets dets mange fordele og muligheder.

Vi er specialister i EPS Beton

Hos Betonmester er vi selvsagt mestre i alle typer betonopgaver. En af vores kernekompetencer, er at levere færdigstøbte undergulve i ethvert omfang. Gennem vores mange års erfaring har vi skabt et bred netværk af samarbejdspartnere og opnået et godt omdømme i branchen, som vi er meget stolte af.

I vores virksomhed er vi inddelt i flere forskellige teams, hvorfor vi har mulighed for at tilgå den mindste opgave for den private husejer, men på samme tid også det store byggeri. Vi tilbyder gerne at stå til som underentreprenør.

Undgå at arbejde med EPS Beton selv

Undgå ubehagelige overraskelser og fejl, ved at kontakte en dygtig fagmand. Hos Betonmester går vi ikke på kompromis med kvaliteten af det EPS Beton vi støber, og ej heller hele servicen heromkring. Vi rydder altid op efter os selv, og vi forlader først stedet, når vi er fuldt ud tilfredse med resultatet og oprydningen efterfølgende.

Kontakt Betonmester og hør mere allerede i dag

Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at levere et perfekt resultat – hver gang. Vi rådgiver dig fra A-Z i hele projektet, og gulvet bliver støbt efter alle dine ønsker. Kontakt os i dag ved at udfylde vores kontaktformular, eller du kan alternativt benytte dig af vores mail til alle typer forespørgsler. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 200 402.