Om virksomheden

Betonmester

Hos Betonmester er vi en nichevirksomhed, som har lagt alle vores kræfter i at blive specialister inden for betongulve. Vores kompetencer ligger i at lave slidlagsgulve i beton, som derefter kan få påmonteret klinker, fliser, trægulve, linoleum, epoxy eller lignende.

Med mange års erfaring indenfor vores felt, kan vi garantere et altid fantastisk resultat. Vi er så sikre på vores arbejde, at vi yder 10 års garanti på vores betongulve.

Vi lever af tilfredse kunder

Hos Betonmester yder vi vores service ud fra vores 2 nøgleord: Præcision og Perfektion

Vi går yderst meget op i vores arbejde, og vi elsker at gå på arbejde – dette er din sikkerhed for, at du altid får leveret et skræddersyet resultat. Allerede ved første kontakt vil du opleve at vi er meget engagerede i, at du får et gulv som er tilpasset præcis dine behov.

Hurtig & grundig service

Alle vores maskiner og udstyr bliver leveret og efterset af anerkendte leverandører. Dette, sammen med vores store ekspertise, betyder at vi kan klare flere hundrede kvadratmeter på blot en enkelt dag.

På denne måde er du sikret et hurtigt, men på samme tid, yderst effektivt stykke arbejde og altid til fordelagtige priser. Vi garanterer et højt serviceniveau, så du altid får en behagelig oplevelse, når du får lagt et betongulv af din Betonmester.

Vi dækker hele Danmark

Fra vores base i Rødovre servicerer vi hele Sjælland. Vi dog har også mange kunder i Jylland og på Fyn, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du bor langt fra København.

Kontakt os og hør mere

Vi går meget op i at levere et grundigt og skræddersyet resultat. Derfor tilbyder vi, allerede i dag, at tage en dybdegående snak med dig over telefonen omkring dine drømme, helt uforpligtende. Ring til os nu på 70 200 402 for at høre mere om dine muligheder. Du er også velkommen til at skrive til info@betonmester.dk eller udfylde vores kontaktformular, og vi vender derefter hurtigst muligt tilbage.

Skriv til os

Hvem er vi

Betonmester
CVR: 36396814

Her ligger vi

Hadsundvej 12, d,
2620 Rødovre

Følg os

Call Now Button