Om Betonmester

Om Betonmester

Betonmester

Hos Betonmester er vi en nichevirksomhed, som har lagt alle vores kræfter i at blive specialister inden for betongulve. Vores kompetencer ligger i at lave slidlagsgulve i beton, som derefter kan få påmonteret klinker, fliser, trægulve, linoleum, epoxy eller lignende.

Med mange års erfaring indenfor vores felt, kan vi garantere et altid fantastisk resultat. Vi er så sikre på vores arbejde, at vi yder 10 års garanti på vores betongulve.

Vi lever af tilfredse kunder

Hos Betonmester yder vi vores service ud fra vores 2 nøgleord: Præcision og Perfektion.

Det er en æresag for Betonmester, at vi afleverer et perfekt, skræddersyet resultat hver gang. Dette er med til at sikre dig en professionel og engageret service fra den allerførste kontakt til du står med netop det gulv, du ønskede. Allerede ved første kontakt vil du opleve at vi er meget engagerede i, at du får et gulv som er tilpasset præcis dine behov.

Hurtig og grundig service

Alle vores maskiner og udstyr bliver leveret og efterset af anerkendte leverandører. Dette, sammen med vores store ekspertise, betyder at vi kan klare flere hundrede kvadratmeter på blot en enkelt dag.

På denne måde er du sikret et hurtigt, men på samme tid, yderst effektivt stykke arbejde og altid til fordelagtige priser. Vi garanterer et højt serviceniveau, så du altid får en behagelig oplevelse, når du får lagt et betongulv af din Betonmester.

Kontakt os og hør mere

Vi går meget op i at levere et grundigt og skræddersyet resultat. Derfor tilbyder vi, allerede i dag, at tage en dybdegående snak med dig over telefonen omkring dine drømme, helt uforpligtende. Ring til os nu på 70 200 402 for at høre mere om dine muligheder. Du er også velkommen til at skrive til info@betonmester.dk eller udfylde vores prisberegner, og vi vender derefter hurtigst muligt tilbage.