Støbning af betongulv udført af specialister

Støbning af betongulv

Nyt undergulv? Få støbt betongulv af os

Står du med drømme om et gulv med de absolut bedste forudsætninger for den længst mulige levetid? Hos Betonmester er vi det helt oplagte valg til at lave undergulve, da vi har specialiseret os i denne niche indenfor branchen.

Der findes mange muligheder inden for støbning af betongulv. Udover det traditionelle betongulv, tilbyder vi også:

Grundet vores store erfaring og ekspertise på området, stiller vi 10 års garanti på alle vores udførte betongulve.

Din effektive partner til støbning af betongulv

Vi varetager opgaver af ethvert omfang inden for støbning af betongulv. Dette betyder at vi kan tilgå opgaver i mindre boliger, ligesom vi kan tilgå opgaver i større byggeprojekter. Vi er eksperter i underlags betongulv og udendørs betongulv.

Alt efter opgavens omfang, kan vi udføre op til 200 kvadratmeter betongulv på bare 1 dag. Du er altså derfor sikret et hurtigt men yderst grundigt stykke arbejde, når du vælger os til din næste støbning af betongulv opgave.

Alt vores arbejde udføres ud fra vores gældende idealer: Præcision, Perfektion & Omhyggelighed.

Undervejs i vores arbejde sørger vi for at dække indkørsler m.v. ind, og ved opgavens afslutning sørger vi for at rydde helt op efter os.

Lang levetid med et slidlag

Som betonmester er vi eksperter i alle typer slidlag, som sætter standarden for dit nye undergulv. Med et korrekt påført slidlag, har du de bedste forudsætninger for et langtidsholdbart gulv. Vi påfører kun slidlag af den højeste kvalitet og som på samme tid kan tilpasses ethvert type topping eller coating, som skal påføres efter undergulvet står færdigt.

Ved behov leverer vi et blankpoleret undergulv i beton, hvis du eventuelt ønsker at der ikke skal lægges gulv ovenpå. På denne måde opnår du det rustikke og lækre ‘New Yorker’ gulv, der i stigende grad er i efterspørgsel hos mange.

Få et uforpligtende tilbud på støbning af betongulv

Kontakt Betonmester i dag på 70 200 402 og lade os tage en snak om dine ønsker til dit nye undergulv. Alternativt kan du sende os en mail på info@betonmester.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.