Nyt undergulv?

Står du med drømme om et gulv med de absolut bedste forudsætninger for den længst mulige levetid? Hos Betonmester er vi det helt oplagte valg til at lave undergulve, da vi har specialiseret os i denne niche indenfor branchen.

Grundet vores store erfaring og ekspertise på området, stiller vi 10 års garanti på alle vores udførte betongulve.

Din effektive partner til betongulv

Vi varetager opgaver af ethvert omfang. Dette betyder at vi kan tilgå opgaver i mindre boliger, ligesom vi kan tilgå opgaver i større bebyggelser. 

Alt efter opgavens omfang, kan vi udføre op til 200 kvadratmeter betongulv på bare 1 dag. Du er altså derfor sikret et hurtigt men yderst grundigt stykke arbejde, når du vælger os til din næste undergulv opgave.

Alt vores arbejde udføres ud fra vores gældende idealer: Præcision, Perfektion & Omhyggelighed. 

Undervejs i vores arbejde sørger vi for at dække indkørsler m.v. ind, og ved opgavens afslutning sørger vi for at rydde helt op efter os.

Lang levetid med et slidlag

Som betonmester er vi eksperter i alle typer slidlag, som sætter standarden for dit nye undergulv. Med et korrekt påført slidlag, har du de bedste forudsætninger for et langtidsholdbart gulv. Vi påfører kun slidlag af den højeste kvalitet og som på samme tid kan tilpasses ethvert type topping eller coating, som skal påføres efter undergulvet står færdigt.

Ved behov leverer vi et blankpoleret undergulv i beton, hvis du eventuelt ønsker at der ikke skal lægges gulv ovenpå. På denne måde opnår du det rustikke og lækre ‘New Yorker’ gulv, der i stigende grad er i efterspørgsel hos mange.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt din lokale Betonmester i dag på 70 200 402 og lade os tage en snak om dine ønsker til dit nye undergulv. Alternativt kan du sende os en mail på info@betonmester.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Skriv til os

Hvem er vi

Betonmester
CVR: 36396814

Her ligger vi

Hadsundvej 12, d,
2620 Rødovre

Følg os

Call Now Button